OWL Lijmwerken sinds 1991

OWL Lijmwerken is de specialist om verschillende materialen, zoals kalkzandsteenblokken en cellenbeton, te lijmen. Wanneer u voor onze diensten kiest, vertrouwt u altijd op een professionele service binnen de afgesproken oplevertermijn. Naast lijmwerken leveren we ook stelwerk en fundering.

Kalksteenblokken en cellenbeton aan een hoogwaardige kwaliteit laten lijmen

Bij OWL Lijmwerken maken we altijd gebruik van industrieel vervaardigde lijmwortels voor het lijmen van uw cellenbeton of kalkzandsteenblokken. Daarnaast is de lijmmortel waterdoorlatend en waterafstotend. Dit zorgt ervoor dat er geen uitslag zichtbaar is, zoals bij cement soms het geval is. Een van de grote voordelen tegenover cement is dat lijm sneller verhard, waardoor er sneller gewerkt kan worden. Tijdens de werken heeft u één aanspreekpunt, zodat u altijd weet waar u met uw vragen terecht kan. Onze specialisten zorgen ervoor dat u bij het lijmen van cellenbeton en kalkzandsteenblokken altijd van een duurzaam materiaal en resultaat geniet dat decennialang meegaat.

Stelwerk voor al uw lijmwerken om tijd en geld te besparen

Naast het lijmen is het ook mogelijk om ons aan te stellen voor het plaatsen van stelwerk. Hierbij maken we enkel gebruik van een plug met houtdraaibout. U bespaart hiermee dus heel wat op materiaalkosten en blijft er niets achter op de vloer dat nadien nog verwijderd dient te worden. Tenslotte geniet u met deze techniek altijd van het resultaat van een rechte wand.

Vraag vandaag uw offerte aan

Wilt u kalkzandsteenblokken of cellenbeton laten lijmen door onze specialisten? Bent u benieuwd naar de gebruikte technieken en de voordelen voor uw project? We beantwoorden graag al uw vragen op  0413 296170 en stellen voor u een prijsofferte op.


Meest bekeken pagina’s:

N

Verschillende bouwmaterialen mogelijk

N

Geniet van een isolerend resultaat

N

Bespaar tijd en geld

Een greep uit onze projecten

Vragen? Neem contact met ons op.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid