OWL Lijmwerken sinds 1991

OLW Lijmwerken is de specialist om verschillende bouwmaterialen, zoals gasbeton en gasbetonblokken, te lijmen voor uw gevel. Wanneer u kiest voor onze professionele service geniet u altijd van rechte wanden die decennialang meegaan. Daarvoor gebruiken we hoogwaardige mortellijmen. Ontdek snel alle voordelen van lijmwerken.

Gasbetonblokken laten lijmen voor een isolerend resultaat

Gasbeton, ook wel gekend als celbeton, is een lichtbouwmateriaal dat bestaat uit kalk, zand en cement. Het is een zeer lichtmateriaal dat isolerend en geluiddempend werkt en daarnaast brandwerend is. Gasbetonblokken hebben dus heel wat voordelen voor uw bouwproject en zijn uitstekend bruikbaar om te lijmen.

Voordelen van lijmen tegenover metselen met cement

Wanneer u kiest om gasbetonblokken te lijmen geniet u van heel wat voordelen. Zo hardt lijmmortel sneller dan cement, waardoor de lijmwerken tijdbesparend zijn en hierdoor bespaart u ook geld op de werkuren. Daarnaast creëren we met lijm een dunnere voeg dan met cement, waardoor uw gasbetonblokken beter tot hun recht komen. Ook voor de binnenmuren is het mogelijk om lijm te gebruiken. Dit heeft als groot voordeel dat er minder bouwvocht is en het resultaat heeft een hoger rendement.

Ontdek alle voordelen van lijmwerken op uw bouwwerf

Naast het lijmen van uw bouwmateriaal is het ook mogelijk om de stelwerken en de fundering voor uw lijmwerken aan te brengen. Wilt u graag vertrouwen op de service van professionele lijmers voor uw project? Bent u nieuwsgierig naar het kostenplaatje? Neem dan snel contact met ons op voor al uw vragen en een prijsofferte door te bellen naar 0413 296170.


Meest bekeken pagina’s:

N

Verschillende bouwmaterialen mogelijk

N

Geniet van een isolerend resultaat

N

Bespaar tijd en geld

Een greep uit onze projecten

Vragen? Neem contact met ons op.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid