OWL Lijmwerken sinds 1991

Bent u op zoek naar een specialist om kalkzandsteen te lijmen voor uw bouwproject? Kies dan voor de professionele kalkzandlijmers van OWL Lijmwerken. We realiseren al onze projecten met eigen vennoten en zzp’ers om zo een gemotiveerd team samen te stellen voor uw werken. Ontdek snel onze professionele service voor lijmwerken met verschillende materialen.

Kalkzandsteen lijmen voor een snelle, voordelige en flexibele bouwoplossing

Wilt u onze kalkzandsteenlijmers inzetten voor uw bouwwerken? Dan maakt u een uitstekende keuze. Kalkzandsteen lijmen is een moderne bouwtechniek, die erg arbeidsvriendelijk is. Bovendien biedt deze techniek heel wat voordelen tegenover metselen. Zo is het lijmen van kalkzandsteen sneller dan het metselen ervan en is het ook goedkoper. Ook hardt lijm sneller uit dan cement, hierdoor bespaart u nog meer op arbeidskosten. Daarnaast heeft een gelijmde wand een grotere hecht- en buigsterkte, waardoor ook het draagvermogen van de muur groter is.

Bespaar nog meer tijd met de stelwerken

U schakelt onze kalkzandsteenlijmers ook in voor het plaatsen van stelwerk. Hierbij maken ze gebruik van stelvoetjes in plaats van profielen. De hoofdaannemer zorgt voor de complete maatvoering, inclusief het afschrijven van sparringen. Vervolgens boren de kalkzandsteenlijmers de voetjes op de aangegeven punten, zodat we een draad kunnen spannen voor het kimmen. Dit systeem is sneller en eenvoudiger dan het plaatsen van profielen. Hierdoor is het mogelijk om sneller te starten met het lijmen van het kalkzandsteen.

Vraag een prijsofferte voor uw lijmwerken

Wanneer u ervoor kiest om uw kakzandsteen bakstenen te laten door OWL Lijmwerken bent u altijd zeker van een waterpas resultaat dat decennialang meegaat. Neem alvast een kijkje naar de gerealiseerde projecten van onze kalkzandsteenlijmers. Vraag snel uw prijsofferte aan en bel naar 0413 296170.


Meest bekeken pagina’s:

N

Verschillende bouwmaterialen mogelijk

N

Geniet van een isolerend resultaat

N

Bespaar tijd en geld

Een greep uit onze projecten

Vragen? Neem contact met ons op.