OWL Lijmwerken sinds 1991

Zoekt u naar een bedrijf dat kalzandsteenelementen kan lijmen? Vraag dan naar de expertise en het vakmanschap van OWL Lijmwerken. Wij zijn gespecialiseerd in lijmwerken met tal van producten. Door lijmen komen uw bakstenen beter tot recht.

Kalzandsteenelementen lijmen bij een specialist voor een stevig resultaat

Wanneer u bezig bent aan de ruwbouw van een woning, gaat u altijd in zee met de juiste specialisten. Kies daarom voor het lijmen van kalzandsteenelementen, zoals bakstenen in verschillende vormen, voor de professionele service van OWL Lijmwerken. Bij ons bent u zeker van een waterpas resultaat. Daarnaast bespaart u heel wat tijd door gebruik te maken van de lijmtechniek met stelwerk.

De voordelen van lijmen tegenover metselen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om bakstenen uit kalzandsteenelementen te lijmen. Dit heeft een aantal voordelen tegenover metselen. Het zorgt voor een egaal uitzicht, lijm hardt sneller uit dan cement, de plaatsing gebeurt sneller en een hoger rendement. Lijmen kan zowel voor binnenmuren als gevelmetselwerk.

Vraag vandaag naar uw offerte

Wilt u graag kalzandsteenelementen laten lijmen door onze specialisten? Dat is een uitstekende keuze. U kunt alvast enkele van onze realisaties op onze website bekijken. Wilt u graag een prijsofferte voor uw lijmwerken of heeft u nog vragen over deze techniek? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 0413 296170.


Meest bekeken pagina’s:

N

Verschillende bouwmaterialen mogelijk

N

Geniet van een isolerend resultaat

N

Bespaar tijd en geld

Een greep uit onze projecten

Vragen? Neem contact met ons op.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid