OWL Lijmwerken sinds 1991

Zoekt u een professioneel bedrijf om lijmblokken te lijmen? Kies dan voor de professionele service van OWL Lijmwerken. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van lijmwerken. Door gebruik te maken van deze bouwtechniek bespaart u heel wat kosten. Bekijk snel wat de voordelen zijn voor uw bouwproject.

Enkele voordelen van lijmblokken lijmen ten opzichte van metselen

Steeds vaker maakt het traditionele metselen plaats voor het lijmen van lijmblokken. Dit komt omdat deze techniek heel wat voordelen met zich meebrengt. Denk hierbij aan:

  • Een goedkopere wand per vierkante kilometer
  • Een sterkere wand met een grote hecht- en buigingssterkte
  • Kortere bouwtijd
  • Groot dragend vermogen
  • Dunne voegen, waardoor verder voegwerk niet nodig is

Uw professional werkt met verschillende bouwmaterialen

Uw lijmblokken, die u laat lijmen door een professional, kunnen uit verschillende materialen bestaan. Denk hierbij aan kalkzandsteen, gasbeton en cellenbeton. De medewerkers van OWL Lijmwerken hebben ervaring met alle bouwmaterialen en zorgen steeds voor een keurig, afgewerkt resultaat. Tijdens het lijmen van de lijmblokken en eventuele andere werken, zoal de plaatsing van stelwerk en fundering, heeft u altijd één aanspreekpunt. Hierdoor garanderen we een vlotte communicatie.

Vraag naar de opties voor uw bouwproject

Denkt u eraan om bij uw bouwproject gebruik te maken van lijmblokken en bent u nog op zoek naar een professional voor het lijmen? Kies dan voor de jarenlange ervaring van OWL Lijmwerken. Vraag snel naar de mogelijkheden op het nummer 0413 296170.

Meest bekeken pagina’s:

N

Verschillende bouwmaterialen mogelijk

N

Geniet van een isolerend resultaat

N

Bespaar tijd en geld

Een greep uit onze projecten

Vragen? Neem contact met ons op.