OWL Lijmwerken sinds 1991

Wilt u een professionele partner voor het uitvoeren van lijmwerken? Ga dan in zee met OWL Lijmwerken. Wij zijn een lijmbedrijf met meer dan tien jaar ervaring in het lijmen van verschillende bouwmaterialen. Daarnaast is het mogelijk om ons in te schakelen voor het stelwerk met ons eigen systeem en de aanleg van een lijmwerkfundering. Ontdek snel al onze diensten.

Lijmwerken door een professioneel lijmbedrijf met diverse bouwmaterialen

Onze lijmers hebben ervaring met het lijmen van verschillende bouwmaterialen voor ruwbouw en binnenmuren. Denk hierbij aan:

  • Kalkzandsteen
  • Gasbeton
  • Betonblokken
  • Cellenbeton

Waarom kiest u voor lijmen in plaats van metselen?

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om uw bouwmateriaal te laten lijmen in plaats van metselen. Het laten uitvoeren van lijmwerken heeft immers enkele voordelen. Zo wordt er een dunnere voeg gecreëerd dan bij metselwerken, waardoor u een fijner resultaat heeft en geen last hebt van een cementuitslag. Daarnaast zijn de werken die het professioneel lijmbedrijf uitvoert sneller afgehandeld dan metselwerken. Hierdoor bespaart u tijd en geld, omdat er minder arbeidsuren uitbetaald moeten worden. Ook bent u bij lijmwerken zeker van een recht resultaat dat isolerend werkt en heel lang meegaat.

Vraag naar de mogelijkheden bij uw professional

Wilt u graag gebruik maken van de professionele service van ons lijmbedrijf? Dat is een goede keuze. Tijdens de lijmwerken heeft u altijd een aanspreekpunt, waar u met al uw vragen terecht kan. Hierdoor verloopt de communicatie tussen de verschillende partners altijd soepel. Bent u nieuwsgierig naar de resultaten van lijmwerken? Neem dan een kijkje naar onze gerealiseerde projecten. Heeft u nog vragen over onze service of wenst u een prijsofferte? We helpen u graag verder op 0413 296170.


Meest bekeken pagina’s:

N

Verschillende bouwmaterialen mogelijk

N

Geniet van een isolerend resultaat

N

Bespaar tijd en geld

Een greep uit onze projecten

Vragen? Neem contact met ons op.